Оценката на премиера Николай Денков за работата му в Министерски съвет

...
Оценката на премиера Николай Денков за работата му в Министерски съвет
Коментари Харесай

И ПП/ДБ имат забележки към работата на министри


Оценката на премиера Николай Денков за работата му в Министерски съвет е отлична, само че не е отлична оценката за всички останали министерства. Toва съобщи депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев пред БиТиВи.

Той обаче не посочи на кои министерства може да постави слаба оценка и кои министерства ще се разискват за ротация.

Панев мощно се съмнява против държавното управление в региона на сигурността да мине.

Според него има геополитически катаклизми в Движение за права и свободи с  Мустафа Карадайъ. Той не знае кой ще е идващият ръководител на Движение за права и свободи.
 Делян Пеевски застава отпред на ПГ на Движение за права и свободи
Делян Пеевски застава отпред на ПГ на Движение за права и свободи

Карадайъ е отстранен къто неин съпредседател на уеб страницата на Народното събрание

Той изясни, че страната може би десетилетия ще бъде ръководена без началник и ще се свикне от ден на ден да има държавното управление с повече от една партия. Панев добави, че  вчера за кворум в Народното събрание, с цел да не дават глас на малцинството. Необходими са няколко дни за разбор на резултатите от локалните избори и на напрежението към тях, а по-късно работата на Народното събрание ще продължи както до момента, счита Панев.

Владислав Панев добави, че когато Денков и Габриел съставили държавното управление, те носят и отговорност по какъв начин да се ръководят обособените министерства. ПП-ДБ проучват обстановката от локалните избори в отвън работно време и всичко казано остава в кухнята. Демонтажът на феодалния модел стартира с локалните избори, уверен е Владислав Панев.

Той дефинира сред първия и втория тур на локалните избори като много скандално. Панев счита, че министърът на електронното ръководство Александър Йоловски и заместник-министърът Михаил Стойнов би трябвало да бъдат изслушани в отрасловата комисия и в случай че има данни за закононарушение, да понесат отговорност и в случай че би трябвало, да бъдат освободени.
 Кой дърпа конците в МЕУ, пита Демерджиев
Кой дърпа конците в МЕУ, пита Демерджиев

Правителството се държи като съпротива на самото себе си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР